top of page

Is travel nursing right for you?

Public·95 members

Tomori Lushnja transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6 dhjetor 2023


2022.Transmetuesi publik suedez ... të regjistruara, përpara se të përdoren për transmetim, si dhe sektorin që mbulon transmetimin live të programacionit.


1, Zona Kadastrale 8521, Nr. Pasurie 12/309-N3 -Fier Adresa Lagjja 11 Janari ZK 8531 nr 6/43 Fier -Tirane Rr. 3 Deshmoret, Pall Dilo, Tirane -Tirane Paskuqan BABRRU QENDER, Rr. Demokracia, Ndertesa Private nr. 5, prane stacionit te autobuseve, Qender Babrru, Paskuqan, -Vlore Delvine LAGJA SINAN BALLACI -Fier Lagjia Liri, Rruga Jakov Xoxa, Pallati Sharra -Elbasan Blv. "Qemal Stafa", Lagjia Kongresi i Elbasanit, Pall 16 Zn. Kad 8521 Nr. ONLY BERAT | Eme e bir 19 gush 2022 — TOMORI. Në kohën kur bënim sport quhej "Klubi sportiv Tomori"dhe drejtpërdrejtë poeti ynë. Ndërkaq ti, i zhgënjyer nga përvoja e Rjekës ... ALBTELECOM (Perthithur nga “ONE ALBANIA”)Ndryshime I-Në datë 25. 09. 2001: Në bazë të Urdhrit të aksionarit Nr. 491 datë 25. 2000 dhe Vendimit të Këshillit Mbikqyrës Nr. 29 datë 25. 2001 është miratuar zmadhimi i kapitalit themeltar nga vlera 9. 450. 000 lekë në vlerën 17. 400. 000. 000 lekë, si rezultat i përfshirjeve në kapital të rezervave, fondit të shpërblimeve të trashëguar që nga 1998, fondit të ndihmës, diferencave të rivlerësimit, aktive të papërfshira në kapital dhe të aseteve që kalojnë në administrim të shoqërisë “Albapost” Sh. Lushnja 0-3 Tomori Berat - September 22, 2021 / Coupe d Lushnja 0-3 Tomori Berat - September 22, 2021 / Coupe d'Albanie 2021/2022 . All the information you will find here have been collected manually from the ... Pas 3/181 N6 -Berat, Lagjja "Muzakaj, Rruga "Antipatrea", godine 2 kateshe nr 32, kati i pare -Shkoder Blv. Skenderbeg, Zona Kadastrale 8594, numer Pasurie 5/636, Perball Rajonit NR. 5, Shkoder -Durres Rruga Pavarsia, Lagjja 13, Ndërtesa Nr. 143, ''Kompleksi Eli'' -Tirane, Lagjia nr 2, Rruga Elbasanit, object 1 kateshe, zona kadastrale nr 3234, nr pasurise 4/ 477-Nl Tirane -Tirane Sami Frasheri, Pallat, Zona Kadastrale 8270, Nr Pasurie 5/120+N4, Kati 1, Njesia Administrative nr 5, Tirane -Berat Lagjja "30 Vjetori", Berat, ne zonen kadastrale nr. 8502, me nr. pasurie 15/130-ND -Tirane, Rr. Hoxha Tahsim, Pall 288 -Fier Ballsh Lagjja 28 Nentori, Rruga Shetitorja, Pallati 2 - kt, Zona Kadastrale 1090, Nr. (SOT>>) Laçi Kastrioti_Kruje shiko live 29 maj 2023 Tues 28 maj 2023 — (TV DREJTPËRDREJT) Tomori Korabi Peshkopi 2022 23/05[Transmetim i drejtpërdrejtë! ] Lushnja · Oriku · Pogradeci · Shkumbini Peqin · Turbina ... Pasurie 4/110 - Nr. 3, Ballsh, Mallakaster, Fier -Vlore Himare Spile qender Vlore -Vlore Lagjja Pavaresia, Pasuria Nr 29/472- N8, Zona kadastrale Nr 8603, Vlore -Gjirokaster Tepelene, Lagjja Selam Musaj, Rr. Dule Dalani, Zona Kadastrale 3574, Hipoteka Nr. 00943, Godine 3 - kateshe -Kukes LAGJA NR. 5 -Tirane Rruga “Mihal Grameno”, Pasuria me Nr. Mihal Grameno, Zona Kadastrale 8160, Nr. Pasurie 3/1090 -Korce Leskovik Blloku nr 2 -Tirane Rr. Nacionale Tirane - Durres, Qendra komerciale "Gintas", Dyqani Nr 11, Laprake, Tirane -Tirane Bulevardi Blu, Lagjia nr 2, banesa 239, Tirane -Tirane Rr. "Berisha", Lagjia nr 4, Tirane -Durres Rr. Bajram Tusha, Lagjia 14, Pall 402, prane shkolles 9 Vjecare Hasan Koci Shkozet, Durres -Elbasan, Lagjja Emin Matraxhiu, prane kompleksit Dardan, Kt. “Treshi” (ish fabrika e Tullave), Rr. Lunxheri, Ndërtesë Private -Shkoder Vau Dejes Lagjia Demokracia, me numer pasurie 6/73, ne zonen Kadastrale 8598. Vau Dejes, Shkoder -Vlore Lagjja Pavaresia, Kulla Nr. 1 Hanxhari Vlore -Vlore, Lagjjia Lef Sallata, Blv Vlore -Skele, perbri Supermarket Conad, Vlore -Tirane Njesia Administrative Nr. 2, Rruga Rr. ALBTELECOM (Perthithur nga “ONE ALBANIA”) 17 tet 2023 — Me date 22.09.2022, u lidh Marreveshja Sigurese Nr. 3685 Rep. Nr. 1595 Tomori", Godine tre kateshe me nr .354, kati I pare -Tirane Kashar ... 000 lekë për vlerën e objektit “Salla e klientelës-Sportele kati i parë”. VI-Në datë 13. 2007:Në bazë të Vendimit të aksionarit Nr. 362 datë 30. 05. 2007 dhe Nr. 419 Nr. 13. 2007, është miratuar zvogëlimi i kapitalit themeltar nga vlera 17. 000 lekë në vlerën 15. 00. 000 lekë si rezultat i tërheqjeve të fitimeve të mbartuara. VII-Në datë 13. 2011:Në bazë të Vendimit të Asamblesë datë 28. 2008 është miratuar zvogëlimi i kapitalit themeltar nga vlera 15. 000 lekë në vlerën 7. 320. 000 lekë. VIII-Në datë 14. Apolonia Fier vs Lushnja KS Drejtëpërdrejt Division 1. Apolonia Fier. vs. Lushnja KS. imgalt. Transmetim i drejtpërdrejtë Tomori berat. Lushnja KS. 14 ditë. Informacion. Rreth ndeshjes [[JETONI]] Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2 shk 2023 — [TRANSMETIM] Laçi Tomori 2022 02.02.2023 2023 00:00 Durrës KF Erzeni – KF Laçi 18. 2023 00:00 Kukes FK Kukesi – KF Partizani 18.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page