top of page

Is travel nursing right for you?

Public·95 members

[[tv<<<<]] Flamurtari Burreli transmetim i drejtpërdrejtë 6 dhjetor 2023


28 korr 2018 — ishin pikërisht këto transmetime sportive në fillim të viteve '70, që çelën rrugën e transmetimeve të tjera të drejtpërdrejta nga Radio-Tirana, ...


Burreli-Flamurtari 1-0 (Goli dhe rastet e sfidës) - YouTube 4:11Burreli-Flamurtari 1-0 (Goli dhe rastet e sfidës). 3.3K views · 4 weeks agomore. MCN TV. 43K. Subscribe. 43K subscribers. 17. Share.YouTube · MCN TV · 1 muaj me pare 00 Blerje materiale dhe pajisje komutuese TM/TU per Kabina 193, 933, 667 “Dule” shpk & “MELA. ” Shpk 189, 815, 600. 00 FV 2 (dy) çelësa 3 polar 24 5kV me gaz SF6 në HEC Fierzë, 1(një) çelës 3 polar 245 kV me gaz SF6 për bllokun e AG2 HEC Vau Dejës, sistem monitorimi të parametrave për 8 çelësa në të dy HEC-et, dhe zëvendësim i 4 paneleve ndërmjetëse KKL në HEC Fierzë 237, 900, 000 LA - OR 228, 333, 960. 00 Rikonstruksion i rrjetit ‘TU’ 0. C’ në njësinë Peshkopi, Drejtoria Rajonale Burrel, “Zonat Guri i Kuq, Bellova, Pularia 179, 346, 634 “ABG Ndertim” Sh. Ishte e para herë! Dhe që nga ajo ditë e parë e transmetimit e deri tani, nga “oponentët” më interesantë të këtij emisioni ka qenë Agron Çobani që së bashku me Alfons Gurashin, ishin nga të parët, për të mos thënë ata që i dhanë udhë radiokronikës në Shqipëri. Sidomos regjisori i mirënjohur, Albert Minga, të cilit për çudi edhe pse kohët ndryshuan, megjithatë nuk i iku asnjë çast dashuria dhe pasioni për skuadrën e qytetit të tij të lindjes, “Flamurtarin” e Vlorës. Lojërat e mrekullueshme dhe rezultatet e shkëlqyera të “Flamurtarit” në fund të viteve ’80 sidomos në arenën ndërkombëtare patën sjellë edhe ato çaste të paharruara bashkëpunimi me regjisorin Minga, si dhe me kolegun tjetër, Vladimir Grillo, me të cilin patra nisur të hedh hapat e para në gazetarinë sportive në RTSH. Ishin punë të realizuara, që ende nuk kanë të krahasuar me ndonjë transmetim tjetër të drejtpërdrejtë televiziv, që bëhet sot për ndeshjet e kampionatit tonë të futbollit. Besoj se i gjithë brezi i para viteve ‘90 e ka njohur zërin e tij dhe mezi priste “Rubrikën Sportive” për të parë magjinë e sportit në botë veçanërisht atë të futbollit. Përcjelljet e reja të Ahmetit në atë kohë, ishin jo vetëm risi për dëgjuesin dhe shikuesin, por mbi të gjitha të shtinin kureshtjen për të njohur shumë më tepër këtë botë, ku njeriu largon stresin dhe pa vetëdije bëhet indiferent ndaj halleve të përditshme. Por jo pak njihet Ahmeti edhe për penën e tij. Dhjetëra reportazhe, qindra portrete, opinione apo komente në organe të ndryshme të sportit jo vetëm janë përpirë nga lexuesi, por mbi të gjitha tregojnë kulturën e gjerë, mjeshtërinë e të shkruarit dhe befasinë e pështjellimit të situatës. (Transmetim!) Kastrioti_Kruje Teuta Durrës transmetim i drej 9 mar 2023 — (Transmetim!) Kastrioti_Kruje Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 10.03.2023 Akuza publike nga Sport Radar apo FderBet kompani të ... Sidoqoftë, për të qenë i sigurt për të mos e provuar dështimin që në fillim me lidhjet telefonike, pasi bëra një hyrje të shkurtër e dërgova linjën për ndeshjen 17 Nëntori-Labinoti në stadiumin kombëtar “Qemal Stafa”, ku komunikimi për studio e Radio-Tiranës, prej kohësh bëhet nëpërmjet një kablli nëntokësor, pa pasur nevojë për telefon. E bëra këtë edhe për faktin se ishte një nga ndeshjet më të rëndësishme të javës që do të transmetohej nga më i miri dhe më i vjetri i radiokronistëve Ismet Bellova. Dhe pa u zgjatur, pas Tiranës ia nisëm me radhë: Ymer Striniqi në Shkodër për ndeshjen Vllaznia-Lufdtëtari, Vlash Pambuku në Berat për ndeshjen Tomori-Partizani, Vladimir Ngjela në Korçë për ndeshjen Skëndërbeu-Naftëtari, Bujar Qesja në Durrës për ndeshjen Lokomotiva-Besa dhe Avni Kërtuka në Burrel për ndeshjen 31 Korriku- Traktori. [[[SOT<<<<]]@] Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 30 30 jan 2023 — Burreli Shqiperia Bylis Ballsh · Flamurtari Vlorë · Kukësi · Laçi · Luftëtari Besëlidhja Lezhë · Burreli · Dinamo Tirana · Erzeni Shijak ·. Rregullore e Veprimtarisë Futbollistike 25 nën 2017 — minimale për hapësirat e transmetimeve drejtpërdrejtë, si më poshtë: Burreli - Vllaznia B. Erzeni - Kastrioti. Besa - Korabi. Besëlidhja ... Natyrisht në atë kohë, në skenën tonë të futbollit luante një tjetër “Flamurtar”, ishte një “17 Nëntor” gjithashtu tjetër, që me skuadrat e shquara të traditës “Vllaznia”, “Partizani” e “Dinamo” bënin që stadiumet tona për çdo javë të shndërroheshin në arena me të vërtetë të magjishme, nga lojërat spektakolare që ato paraqisnin… Por jo vetëm ajo ditë, por dhe shumë e shumë të tjera që erdhën më pas, kanë qenë të tilla, të ngarkuara plot punë, pasion, emocione dhe shqetësime të pafundme!... 00 Blerje paisje për nyjet komutuese të Linjave dhe N/Stac 149, 959, 200 ALEN - CO 145, 903, 605. 00 Drejtoria Rajonale e OSSH Vlore Ndertimi i linjes kabllore 20kV, N/ST Orikum-Tuneli Llogarase 152, 727, 239 SHANSI INVEST 144, 150, 215. 00 Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Rikonstruksion i rrjetit ‘TU’ 0. 4Kv me kabëll ‘A. B. C’ në Njësinë Kurbin, Drejtoria Rajonale Burrel, Zona Mamurras-Milot 207, 540, 517 EVEREST SHPK 205, 107, 514. Tender - Open Procurement AlbaniaParaqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH 49 203 362 85, 828, 087, 323 276 63, 027, 792, 845 56, 186, 583, 050 Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese Sh. A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Furnizim-vendosja e sistemit të monitorimit online të vazhdueshëm të vibrimeve të hidro-turbinave, gjeneratorit dhe monitorimit online të hapësirës ajrore (Air Gap) midid statorit dhe rotorit të gjeneratorëve për 5 (pesë) Agregatët e HEC Vau Dejës 260, 000, 000 Njoftuar Fituesi “ISEC” sh. Përpos këtyre, ajo që dua të veçoj është edhe mënyra e të rrëfyerit të Ahmet Shqarrit në kujtimet e tij. E kur më ranë në dorë kujtimet e Ahmet Shqarrit jam befasuar. Duke i shfletuar ato kam vërë re skrupulozitetin e të shkruarit, kulturën e gjerë, saktësinë dhe korrektësinë në përdorimin e gjuhës shqipe, figuracionin artistik që është visar i shkrimtarëve të njohur, elegancën e përdorimit të fjalëve të veçanta, detajet e goditura që i përcjell plot fantazi dhe besueshmëri, dhe mbi të gjitha harmoninë e të gjitha elementëve artistik dhe estetik mbi të cilën ndërtohet një ditar, libër kujtimesh, apo një monografi... Kategoria e Parë ngre siparin/ Publikohen formacionet zyrtare FLAMURTARI: Moçka, Neziri, Bicaj, Shkalla, Silue, Ramadani, Pjeshka, Dos Të drejtpërdrejtë, me komente pikante/ Dalina Buzi dhe Olti Curri, dy ... k &“LA - OR” Sh. k 172, 492, 727. 00 Fuqizimi i N/Stacionit 110/20kV Zogu i Zi (2x40) MVA 649, 962, 549 “Aci engineering” shpk &, “T&XH” shpk & “H&E Energy” shpk 649, 962, 549. 00 Blerje paisje primare për N/stacione elektrike të shpërndarjes 149, 915, 709 VIBTIS SHPK 145, 418, 611. 00 Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH. A Rrejti i Kanalizimeve ne zonat periferike te qytetit Burrel dhe largimi i ujerave te zeza te fshatit Muzhak 321, 560, 520 “ABG Ndertim” sh. k & “KUPA” sh. k 309, 485, 414. k 191, 859, 400. 00 Mirembajtja e mjeteve motorike ne pronesi te OSSH sh. a. 178, 821, 930 ALSTEZO SHPK 176, 660, 000. 00 Sh. A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje materiale dhe pajisje elektrike, vegla, pajisje mekanike 109, 630, 710 “INPLY” SH. K 99, 954, 534. 00 Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Ndertim i kolektorit kabllore, N/Stacioni Plazh Velipoje, ndertim i fidrave kabllore 20kv F1 dhe F2, kabina 20 kv dhe rrjeti TU me ABC 191, 327, 059 “NDERTUESI 2014” sh. k. & “PREKA” sh. k 182, 138, 999. 00 Rikonstruksion i N. 00 Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh. a 138, 665, 428 Ndërtimi i linjës kabllore 20 KV për furnizimin e tunelit Skerficës 129, 993, 901 Marrje me qera mjete motorike per nevojat e shoqerise OSSH sh. a dhe FSHU sh. a. 672, 888, 000 Rishpallur Prokurimi Blerje matesa dhe aksesore te sistemit te matjes 195, 912, 224 "GSA"sh. Në fakt, ai emision i parë i 2 tetorit 1983 nuk lindi ashtu vetvetiu... Ai ka qenë piketuar më parë që në fillim të viteve ’70, kur Radio Tirana, nga ai transmetim tradicional i një ndeshje të vetme futbolli, që kishte nisur në fund të viteve’30 dhe pastaj me dy të njohurit e tjerë të radiokronikës shqiptare të futbollit Ismet Bellova dhe Skifter Këlliçi, nisi të gërshetojë më vonë transmetimin edhe të dy ndeshjeve përnjëherësh, duke zgjedhur me këtë rast dy stadiume, ku luheshin ndeshjet më të rëndësishme të javës dhe ku zakonisht ishte asistenca e teknikëve plot përvojë dhe të shquar të Radio Tiranës, Naqo Berberi dhe Skënder Paçrami. Ndërkohë, jo vetëm futbolli kishte hyrë kështu në linjë transmetimi direkt por edhe sportet e tjera, që kishin lulëzimin e tyre në vitet ’80-të. Redflags Klubi Sportiv Flamurtari, Klubi Sportiv Tirana, Kombinati i Sheqerit sh.a Procedura e drejtpërdrejtë, Tender Ndërkombëtar, Marrëveshje Angazhimi, Miratim ... [TV!!!] Apolonia Fier Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 18 UNË JAM NJËSOJ SI TI – Inter Religious CenterBylis Ballsh · Flamurtari Vlorë Burreli · Dinamo Tirana · Erzeni Shijak ·. Profile Join date: Sep 14, About ... Flamurtari vs Apolonia Fier Drejtëpërdrejt ... Transmetim i drejtpërdrejtë. imgalt. Ndeshje e transmetuar drejtpërdrejtë Burreli. 65 ditë. Apolonia Fier. 2023/12/06. Cup. Apolonia Fier. Luzi 2008. 65 ditë.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page