top of page

Is travel nursing right for you?

Public·125 members

(((FOTBAL!!))) România vs Croația 5 decembrie 2023

22 sept. 2023 — Tot; Amical (Feminin); Cyprus Women's Cup; EURO (feminin); Preliminarii CM Feminin Europa; UEFA Women's Nations League. Arată: Tot; Acasă ...

Gabriel Moldovan susţine din start că a făcut o greşeală pe care nu o va mai repeta: şi-a petrecut concediul pe litoralul românesc, împreună cu soţia sa şi cu cei doi copii. Asta după ce în anii anteriori a fost pe rând în Spania, Franţa, Italia şi Croaţia. Diferenţele sunt uriaşe, spune el. „De departe cel mai bine a fost în Franţa, dar nu am să mă refer la francezi, căci se ştie că ei sunt numărul 1 la nivel mondial. Şi n-am să vorbesc nici despre Spania şi Italia, alte două ţări superbe, care ştiu să-şi atragă clienţii. Mă voi referi la Croaţia, ţară care a fost parte din fosta Iugoslavie şi o ţară în care nivelul de trai nu este la fel de ridicat ca în Vest. Concluzia sa este una singură. „Cât trăiesc nu voi mai face greşeala să mă duc în concediu la noi pe litoral. Pentru ce să mă duc? Ca să ascult manele de dimineaţa până seara împotriva voinţei mele şi să plătesc de 3 ori mai mult decât într-o staţiune decentă din Croaţia? M-am întos acasă mai obosit decât eram atunci când plecasem în concediu, din cauză că nu am putut dormi de manelele lor”, a încheiat el. Croația U21 0-0. Echipa națională părăsește 27 iun. 2023 — Partida dintre România U21 și Croația U21, din cadrul Campionatului European U21, s-a terminat la egalitate, scor 0-0. CE Under 21: România vs Croația - Ora de start și cine transmite partida din GhenceaDeja eliminate de la Campionatul European Under 21 de fotbal (au pierdut primele două meciuri), România și Croația se întâlnesc marți în ultima partidă din Grupa B. Emil Sandoi si jucatorii de la Romania Under 21Foto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / ProfimediaMeciul din Ghencea dintre România și Croația este LiveBLOG pe HotNews. ro și în direct pe TVR 1 de la ora 21:45. România vs Croația, echipe probabileRomânia U21: Târnovanu - Pantea, Racovițan, Dican, Borza - Albu, Lixandru - Mazilu, Munteanu, Popescu - Bîrligea. Selecționer: Emil Săndoi Croația U21: Kotarski - Sigur, Franjic, Perkovic, Colina - Bulat, Prsir, Kacavenda - Baturina - Beljo, Frigan. Selecționer: Dragan Skocic. România W v Croaţia W LIVE 5. 12. 2023 | Fotbal - FlashscoreUrmărește România W v Croaţia W 5. 2023 live, livescore, ultimele rezultate România W, știri, informații, statistici H2H România W v Croaţia W! Flashscore fotbal include scoruri fotbal și știri fotbal din peste 1000 de competiții din întreaga lume. România W, Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Manchester United, Juventus, Champions League, Premier League, Serie A,... Croația - România 2-1. Naționala feminină, eșec la debutul în Liga NațiunilorCupa României: Universitatea Craiova - Farul, marți, 19:00, DGS 1 Handbal feminin: Danemarca-România, marți, 21:30, DGS 1 Naționala feminină a României, învinsă în debutul în Liga Națiunilor”Tricolorele” au deschis scorul prin Cristina Carp (31), din pasa Anei Vlădulescu, dar gazdele au egalat chiar înainte de pauză, prin Ivana Rudelic (45+1), cu un şut de la circa 35 de metri. În schimb, Rijeka şi Dubrovnik sunt două perle aşa cum noi nu vom avea niciodată pe litoralul românesc”, spune Moldovan. Românul a fost impresionat de frumuseţea, curăţenia şi condiţiile oferite de croaţi. „Totul era exact aşa cum ţi-ai fi dorit să fie sau cum ai fi făcut tu ca patron, dacă voiai să atragi turişti şi să-i faci apoi să revină la tine, mulţumiţi de curăţenie. Muzică de calitate, mâncare excelentă şi la preţuri decente în restaurante, oaze de linişte pentru turistul venit să se odihnească, pe scurt condiţii de vis”, a adăugat el. Nu acelaşi lucru îl poate spune despre litoralul românesc, unde şi-a petrecut concediul. „A fost din 7 până în 16 august la Mamaia, adică am făcut greşeala să mă duc acolo. Sincer, nu i-aş recomanda un astfel de concediu nimănui. Gălăgie, grobianism, servicii sub orice critică. Cred că în cele 10 zile am fost obligat să ascult toate manelele apărute de la început şi până azi. Mizerie pe plaje, cozi de seminţe, coceni de porumb şi oameni care e bagă practic în tine. N-au auzit de distanţarea socială, iar de spaţiul intim nici atât. Romania - Croatia, Jun 30, 1998 - World Cup 1998 This is the match sheet of the World Cup 1998 game between Romania and Croatia on Jun 30, 1998. Petra Pezelj (54) a marcat golul victoriei echipei Croaţiei. În celălalt meci al grupei, Finlanda a dispus de Slovacia cu 4-0. România va juca următorul meci eşalonul secund al competiţiei pe 26 septembrie, pe Stadionul ''Arcul de Triumf'' din Bucureşti, contra Finlandei. Croaţia - România 2-1 (Ivana Rudelic 45+1, Petra Pezelj 54 / Cristina Carp 31). Au evoluat echipele:Croaţia: 1. Doris Bacic (căpitan) - 5. Croatia vs. Romania | Match Highlights 1/8 Finals - YouTube YouTube YouTube · Traducerea acestei pagini 4:57 YouTube European Volleyball 8 sept. 2023 8 sept. 2023 Rezultate România W v Croaţia W, statistici H2H | Fotbal Urmărește rezultate România W v Croaţia W, statistici h2h, ultimele rezultate, știri și alte informații pe Flashscore. Nesimţire cât casa, dar nu e de mirare. Pe plajă, bişniţarii tuciurii cu cefele late având după ei fetele care îi urmează ca nişte căţelurşi se băgau în tine şi aproape că se urcau pe şezlongul tău. Unul schimba euro pe plajă, iar altul punea manele în timp ce fetele se mişcau lasciv, ca într-un ritual de împerechere”, a mai spus Moldovan. [Vezi online@] România vs Croația în direct 5 decembrie 2023 acum 34 de minute — Some direct train connections from Budapest include Austria, Slovakia, Romania, Ukraine, Croatia, Serbia, Germany România, în sferturile de ... Romania vs Croatia H2H Results - National Football Teams Romania vs Croatia Head to Head · 92. 11 Oct 1942 3:30 PM (+2:00), Bucharest, Stadionul Agenţia Naţională de Educaţie Fizică, Friendly International · 479. 30 Jun ... România vs. Croaţia: „Mizerie, bişniţari cu cefele late, fete care merg în urma lor ca nişte căţei şi manele până dimineaţa”Litoralul românesc le-a lăsat un gust amar mai multor turişti români. FOTO: ABADL Un tânăr a comparat vacanţa petrecută în urmă cu un an în Croaţia cu cea din acest an, când din cauza pandemiei a optat pentru un sejur pe litoralul românesc. Diferenţa este, spune el, una imensă. Romania - Croatia Rezumat: Fotbal Scoruri & RezumateUrmăriți meciul live de Women's World Cup Qualification UEFA Fotbal dintre Romania și Croatia cu Eurosport. Meciul începe la 20:30 pe 17 septembrie 2021. Aflați ultimele știri despre Romania și Croatia și găsiți Women's World Cup Qualification UEFA standings, results, top scorers și previous winners la zi. Croatia national football team: record v Romania Croatia national football team record against Romania including all match details. Portughezul João Pinheiro va fi la centru, ajutat de conaţionalii săi Bruno Jesus şi Luciano Maia, iar cel de-al patrulea oficial va fi Allard Lindhout din Ţările de Jos. Rezultatele celor două echipe în primele meciuri de la Euro 2023 Under 21România: 0-3 vs Spania, 0-1 vs Ucraina Croația: 0-2 vs Ucraina, 0-1 vs Spania. Meciurile de marți (27 iunie) de la Euro 2023 Under 21Olanda vs Georgia / de la ora 19:00Portugalia vs Belgia / de la ora 19:00 Spania vs Ucraina / de la ora 21:45Croația vs România / de la ora 21:45 / LiveBLOG pe HotNews. ro. Clasament Grupa A1. Georgia (4-2 golaveraj) 4 puncte 2. Belgia (2-2) 2 3. Croația vs. România - 22 septembrie 2023 22 sept. 2023 — Tot; Amical (Feminin); Cyprus Women's Cup; EURO (feminin); Preliminarii CM Feminin Europa; UEFA Women's Nations League. Arată: Tot; Acasă ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page